Ledig stilling: Velvære-behandler

Vi trenger flere på laget – er DU utadvendt, engasjert og interessert i skjønnhet og velvære? Da håper vi at akkurat du kontakter oss! 

MAN-FRE: 10-20
LØRDAG: 10-18

Timebestilling

Spektrum Velvære søker deg som ønsker å jobbe med velvære, LPG behandlinger, bryn & vipper, negledesigner i 50-100% stilling 

Vi trenger flere på laget – er DU utadvendt, engasjert og interessert i skjønnhet og velvære? Da håper vi at akkurat du kontakter oss! 

Spektrum Velvære åpnet for 1 år siden, en ny intim Velvære salong på Oasen Storsenter. Vi ønsker oss deg som er interessert i skjønnhet, velvære og pleie, og som ønsker å ta del i et hyggelig arbeidsmiljø med varierte oppgaver. 

Du vil blant annet jobbe med LPG-behandling – en unik og effektiv behandling hvor muskler, blodsirkulasjon, bindevev og lymfestrøm blir aktivert. LPG behandling er en behandling som vi ønsker å satse enda mer på, så det blir en stor del av arbeidsoppgavene.

Arbeidsoppgaver:

Har du erfaring innen ett eller flere av fagfeltene ønsker vi deg gjerne som ny kollega!

Vi ser etter deg som:

Vi tilbyr:

Full opplæring vil bli gitt.  

Arbeidstider vil variere mellom tidlig- og seinvakter, samt annenhver lørdag. 

Tiltredelse snarest. 

Om Spektrum Velvære

Vi er en nyoppstartet Velvære salong på Oasen Storsenter, som tilbyr behandlinger fra topp til tå – blant annet LPG-behandling, farge/forming av bryn og vipper, voksing, browlamination, vippeløft, fotpleie m/shellac, massasje, manikyr og ansiktsbehandlinger. 

Søknad sendes via søknadskjemaet i bunnen. Legg inn kontaktinfo og last opp søknad og CV som vedlegg.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Tove-Sissel på tove-sissel@hotmail.no eller telefon 916 16 083.


Max. file size: 1 MB.