LPG-behandling

LPG-behandling – en unik og effektiv behandling, som blant annet kan redusere cellulitter og stramme opp huden.

MAN-FRE: 10-20
LØRDAG: 10-18

Timebestilling

Spektrum Velvære er en av få klinikker i Norge med maskinen LPG Cellu M6® Alliance, brukt til LPG-behandling – en unik og effektiv behandling, som blant annet kan redusere cellulitter og stramme opp huden.

Muskler, blodsirkulasjon, bindevev og lymfestrøm blir aktivert. Den reduserer fett og synligheten av cellulitter, og skiller ut overflødig væske. Fungerer som en skikkelig detox!

Alle hud- og kroppsfunksjoner blir stimulert, noe som betyr at huden blir strammere og du føler deg freshere. 

Behandlingsmetoden har evnen til å behandle bindevev og underhudsfett svært effektivt. Den kan også redusere smerte og stivhet, samt redusere arrdannelse.

På verdensbasis blir mange med fibromyalgi, revmatisme, eller lipødem behandlet med LPG. 

LPG-behandlinger anbefales av ledende kirurger før og etter operasjoner. 

Behandlingen er også brukt innen idrett over hele verden, spesielt blant løpere, svømmere, fotballspillere og syklister. Effekten av behandlingen forbereder  kroppen for ytelse, og hjelper kroppen til en raskere restituering. 

Se prisliste her.
Timebestilling.

Hva er teknikken bak LPG?

Det er en mekanisk stimulering av cellene som skjer 100% naturlig og smertefritt. Teknologien kommer fra Frankrike og stimulerer sovende celleaktivitet i huden vår for å bekjempe rynker, slapp hud, lokalisert resistent fett, cellulitter osv

En LPG behandling kan også blant annet være en detoxing. På 30-40 minutter kan en endermologie-behandling bekjempe kroppens vannoppsamling ved å tømme lymfene som bygger seg opp i hudvevet og som får beina til å føles tunge eller til og med smertefulle. Løser opp muskelsmerter og eliminerer stress. Gjenoppretter balanse i kropp og hode.

Vår samarbeidspartner:

Instagram: @lpgendermologie_nor
Facebook: LPG endermologie Norge