Vipper og bryn

Vi hjelper deg med styling av vipper og bryn!

MAN-FRE: 10-20
LØRDAG: 10-18

Timebestilling

Spektrum er en av få salonger i Haugesund og Karmøy som har flere ansatte kurset som Fred Hamelten-brynstylister. Vi har gjennomgått en grundig opplæring i hans teknikker for å sikre deg topp kvalitet.

Vi tilbyr de fleste tjenester innenfor bryn og vipper som; Browlamination, vippeløft, farging, voksing, napping og Hamelten-styling.

Vippeløft: 
Vippeløft bøyer og farger vippene, samtidig som det tilføres næringsrike ingredienser som økologisk kur, keratin, silkepeptider og en rekke frukt- og planteekstrakter. Resultatet varer i 6-8 uker.

Effekten er et åpnere blikk, og gjøres på dine egne naturlige vipper. Trening, svømming og dusjing kan utføres som vanlig. Etter at behandlingen er gjort kreves minimalt vedlikehold.

Hvis du vil ha en skikkelig wow-effekt, anbefales det at du bruker G.E.L. Superboost Keratin Mascara for å gi vippene ekstra keratin samt bevare resultatet så lenge som mulig.

Browlamination: 
Browlamination styler/ omformer  brynene dine slik at hårene blir rette og lett kan styles i ønsket form, også etter behandlingen. Behandlingen tilfører næringsrike ingredienser som økologisk kur, keratin, silkepeptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

Vi anbefaler å bruke en Brow soap som fungerer som en lett gel for å holde de i ønsket form. Resultatet varer i 4-6 uker.

Se prisliste her.

Book deg en time som passer  – det har du fortjent.

Vippeløft