Anti-age

Allerede fra du er 25 år kan du begynne å innføre anti-age produkter i din hudpleierutine.

MAN-FRE: 10-20
LØRDAG: 10-18

Timebestilling

Anti-age

Anti-age behandlinger og produkter er alltid populært.

Allerede fra du er 25 år kan du begynne å innføre anti-age produkter i din hudpleierutine.
Fra men er ca 25 år tar hudfornyelsen lenger tid enn tidligere. Med alderen reduseres også kollagenproduksjonen, som vil si at huden mister elastisitet, blir tynnere og mister volum og spenst.

Stress, sol, søvn og livsstil påvirker også huden vår. Det kan føre til at cellene blir skadet, svekket, feilprogrammert (for eksempel at huden produserer for mye pigmenter), og mer sensitiv.
Anti-age behandlinger og produkter kan både forebygge, redusere og motvirke aldringstegn.

I anti-age produkter inneholder ingredisenser som gjør en forskjell i huden. Produkter som inneholder ingredienser som retinol, peptider, AHA-syrer og antioksidanter har anti-aging effekt.

Hudpleie-behandlinger hjelper huden effektivt med fornyelse, glød og spenst.
Vi tilbyr også Mesoestetic Anti-age behandling, som et profesjonelt anti-aging system inspirert av den mest avanserte teknologien og studier. Age Element diagnosesystem skreddersyr en profesjonell behandling som er tilpasset hver kundes behov. Les mer.

Vi har flere ulike produkter i salongen som inneholder anti-age ingredienser. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en hudpleiepakke som er tilpasset din hud, alder og dine ønsker.

Hos oss kan du bestille deg en gratis hudanalyse. Timebestilling.

Velkommen!