Hyperpigmentering

Hyperpigmentering er ujevn hudtone og/eller mørke flekker.

MAN-FRE: 10-20
LØRDAG: 10-18

Timebestilling

Hyperpigmentering

Ett spørsmål vi ofte får på sensommeren er hva som kan hjelpe på hyperpigmentering, også ofte kalt sol- eller aldringsflekker.
Hyperpigmentering er ujevn hudtone og/eller mørke flekker.

Behandlingene vi anbefaler for å fjerne/redusere hyperpigmentering er Carbon Peel, Mandel Peel og Cosmelan Pigmentbehandling.

Carbon Peel – en behandling med mange fordeler, i tillegg til at den regenerer vevet og lysner huden.
Les mer

Mandel Peel – behandlingen er laget for å forbedre hudens utseende, en lett peeling som egner seg spesielt til deg som ikke tidligere har prøvd så mye kjemisk peeling. Mandel peel er også en veldig god behandling for aknehud.

Cosmelan PigmentbehandlingDen beste behandlingen mot pigmentering. Gir total hudfornyelse. Denne behandlingen har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger. Den er for alle typer av pigmenteringer som melasma, solskader, fregner, pigmentering etter akne og medisiner.
Les mer

Vi tilbyr også produkter som kan ha god effekt på hyperpigmentering. For optimal effekt anbefaler vi hudpleiebehandling sammen med produkter til hjemmebruk. Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg med å finne riktig behandling og/eller produkter for din hud.

Bestill time