Anti-Aging behandling fra Mesoestetic

2022-10-31

Det NYE profesjonelle anti-aldringssystemet, inspirert av den mest avanserte medisinsk kosmetiske teknologi


Age element er et profesjonelt anti-aging system inspirert av den mest avanserte teknologien og studier. En innovativ, skreddersydd, integrert behandling med meso-epigen-systemkompleks, den smarte reaktiveringen av foryngende mekanismer i huden med bevist epigenetisk virkning og Age element-diagnosesystemteknologien som definerer en tilpasset behandling for hver kunde.

En kombinasjonsbehandling som består av 5 steg for å sikre maksimale resultater fra første behandling. Age Element diagnosesystem skreddersyr en profesjonell behandling som er tilpasset hver kundes behov. Gir maksimale resultater. Øker stimulering av huden etter behandlingen. Miljøforhold, følelser og livsstil er hovedaktivatorene for epigenetiske mekanismer, samtidig som de kan fremme og fremskynde de viktigste synlige tegn på alder. De siste vitenskapelige fremskrittene innen Epigenetics er designet for å reagere på disse epigenetiske endringene og resynkronisere de naturlige prosessene for beskyttelse og reparasjon av cellene våre.